Stonden de panda’s van Ouwehand wel op de planning?

#JAZEKER

Aanmelding Demo

(panda)planning

Een halfjaar geleden zijn de panda’s in Nederland gearriveerd. De verwachte drukte in Ouwehands Dierenpark leverde dankzij de planningssoftware van Korma IT Solutions geen problemen op. Het planningssysteem schaalt namelijk de personeelsinzet automatisch op/af op basis van de verwachte drukte. Wilt u net als Ouwehands Dierenpark ook het modernste planningssysteem van Nederland?

Aan de hand van uw organisatie bepalen wij het ideale pakket voor de planningsoftware. Vraag hierboven geheel gratis én vrijblijvend een demo aan van ons planningssysteem.

Is ons planningssysteem beter dan excel?

#jazeker

01

De Excelsheets worden te groot.

Een vaak voorkomend probleem met Excel is dat de roosters niet meer geopend kunnen worden. De bestanden worden door de jaren heen simpelweg te groot en het bestand wordt te zwaar voor je PC of smartphone.

02

BESCHIKBAARHEID AANGEVEN.

De planningssoftware van Korma biedt de werknemers de mogelijkheid om online zijn of haar beschikbaarheid op te geven. Deze beschikbaarheid wordt automatisch gekoppeld aan het planningssysteem.

03

SPOKEN IN EXCEL.

Het komt regelmatig voor; Iemand die al tijden uit dienst is blijft te zien op de planning. Met de software van Korma zal dit niet voorkomen. Een exmedewerker kan nooit per ongeluk ingeroosterd worden.

04

De management-rapportages.

Wellicht is dit nog het grootste voordeel van het systeem van Korma ten opzichte van Excel. Stel; een manager vraagt aan een aantal gegevens betreft de planning. In Korma kun je deze gemakkelijk uittrekken, met Excel Access is dit een stuk lastiger.

Aanmelding Demo

Een (pan)daverend applaus voor DE gebruikers van ons plannningssysteem