campagnes & content

content is koning - campagnes zijn keizer

keizers in campagnes

Het opstellen van een goede marketingcampagne is complex. Samen gaan wij kijken welke informatie er wanneer via welke kanalen aan welke doelgroep getoond wordt. Iedere stimilu waar uw doelgroep aan blootgesteld wordt heeft invloed op de houding tegenover uw organisatie, daar zijn wij zeer bewust van. Wij zijn dus zeer precies in het selecteren van de kanalen en inhoud van de campagnes.

videomarketing

email-marketing

ervaringsverhalen

+

2-zijdige communicatie

s

nieuwsberichten

v

interne informatie

koning van de content

 

In een goede contentstrategie wordt er vastgesteld hoe het verspreiden van bepaalde informatie kan helpen om een organisatiedoel te bereiken. Deze informatie is sterk afhankelijk van uw doelgroep én uw medewerkers. De content moet geleefd en gevoeld worden door de eigen medewerkers. Uit eigen ervaring weten wij dat bedrijven enorm veel resultaat boeken als de medewerkers het DNA van een organisatie uitdragen.
Wij kunnen voor uw organisatie volledig  marketingcampagnes opzetten, uitwerken en evalueren. Wij laten de resultaten aan u zien en bereiden ondertussen de volgende campagne weer voor!

Content bestaat uit meer dan alleen maar Facebookberichtjes of nieuwsartikelen op uw website. Content leeft. Er moet engagement aangegaan worden op verschillende platformen. Wees als bedrijf een autoriteit met betrekking tot de informatie die u gaat verspreiden. Goede content is natuurlijk niets waard als uw klanten deze content niet kunnen vinden. Deze strategie in combinatie met een goed uitgewerkte zoekoptimalisatie strategie zal uw resultaten een enorme boost geven.

hoe wilt u het communiceren?

Samen zullen wij bepalen welke content er via welke kanalen gecommuniceerd gaat worden. Wellicht zijn simpele Facebookadvertenties voldoende voor uw organisatie, wellicht gaat u via LinkedIn uw doelgroep aanvliegen. Wilt u zelf bepalen welke content er geplaatst moet worden? Dan kunnen wij fungeren als redacteur of houden wij onze handen er van af. Wij bieden u wel de mogelijkheid om de content volledig uit uw handen te nemen.

Facebook

Linkedin

twitter

instagram

youtube

website

Wie gingen u voor?

In de praktijk ervaren?

benieuwd welke campagne bij u past?