Over ons

Korma Digital Solutions is opgericht in 2008, na een jarenlange intensieve samenwerking tussen Koraal PMS BV en Maral ICT Solutions. Deze samenwerking begon in het jaar 2000 en 8 jaar later resulteerde deze samenwerking dus in Korma IT Solutions. Koraal is een externe leverancier van medisch personeel en het bedrijf had software nodig om deze activiteiten te ondersteunen, deze software is ontwikkeld door Maral ICT Solutions.

Geschiedenis

Maral ICT Solutions was voor het jaar 2000 al gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van hoogwaardige ICT software. Deze jarenlange expertise op het gebied van software is een belangrijke factor geweest in het huidige succes van Korma.

De software die voor Koraal ontwikkeld is werkte uitstekend, jarenlang werd het planningsysteem onwikkeld tot de huidige vorm van het systeem. Het personeel van Koraal kon de uren gemakkelijk invullen, de beschikbaarheid duidelijk doorgeven en Koraal kon gemakkelijk dit personeel inplannen. Dit sofwaresysteem werkte dus uitstekend en het kon gemakkelijk geïmplementeerd worden bij andere bedrijven: Korma was geboren.

Ook de marketingafdeling van Koraal had een bepaalde expertise die voor meerdere bedrijven gebruikt kon worden. Websites en marketingcampagnes werden voor andere organisaties opgezet. Het marketingteam voegde zich dus bij Korma: Korma Digital Solutions was geboren.

Huidige tijd

Analyseren van doelstellingen

We brengen eerst de vragen en daaraan gekoppelde doelstellingen in kaart. Vervolgens worden de risico’s benoemd. Deze factoren zijn bepalend voor een functioneel ontwerp, de “bouwtekening” van het werk wat we gaan doen.

w

Realisatie

Het functioneel ontwerp wordt samen goed doorgesproken en in kleine stukjes gesplitst. Ieder stukje werk wordt in de tijd geplaatst. We bekijken hierbij ook of delen in bestaande applicaties of werkwijzen gevangen kunnen worden. De te realiseren delen worden in scrum of in waterval uitgevoerd.

}

Oplevering

Als we samen tevreden zijn over het resultaat wordt het werk overgedragen en geimplementeerd in jullie organisatie. Als het nodig is worden gebruikers geinstrueerd en maken ze persoonlijk kennis met onze helpdesk. Na oplevering kunnen we voor continue onderhoud zorgen als dit wenselijk is.

Toekomstperspectief

Korma bestaat dus al sinds het jaar 2008, waar we toen al jarenlange ervaring hadden. Desondanks (of dankzij) al deze ervaringen zijn wij nog lang niet uitgegroeid. Korma wil binnen 5 jaar een toonaangevende organisatie zijn in de digitale wereld/

De jeugd heeft de toekomst: Stichting Onky Donky

Stichting Onky Donky vindt dat elk kind recht heeft op een zorgeloze jeugd. Juist kinderen met een beperking of zorgelijk bestaan verdienen wat extra aandacht in een veilige en liefdevolle omgeving. Korma is al jarenlang een trouwe partner van stichting Onky Donky.

De stichting is door Marlies Boekhoorn opgericht. Dankzij de donaties van onder andere Korma is het Onky Donky huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen gebouwd. Vanuit het Onky Donky huis bieden we de kinderen een veilige plek voor een onvergetelijke dag. Zo kunnen zij onder deskundige begeleiding vrij spelen en genieten in een bos- en dierrijke omgeving.

Onky Donky zet zich in voor kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar met een beperking of zorgelijk bestaan. Dit kunnen onder andere kinderen zijn uit een problematische gezinssituatie, kinderen die onder de armoedegrens leven, kinderen met downsyndroom, langdurig zieke kinderen en kinderen met lichamelijke dan wel verstandelijke beperkingen.

Wil je meer weten of ook lid worden? Check www.onkydonky.nl !

Weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op via de contact pagina.

Share This