Bauland

“Werken met Korma heeft ons in staat gesteld om snel en efficiënt te plannen, wat uiteindelijk tot een flinke kostenbesparing heeft geresulteerd”

Planningsysteem

Mobiele webapp

Bauland is een zorginstelling voor medische specialistische zorg. Ze combineren de beste specialisten met persoonlijke begeleiders in een luxe omgeving. Er is dus een breed scala aan medisch personeel die ingezet moeten worden in deze praktijk. 

Tevens is er een samenwerking met Fitland, een grote speler in de Nederlandse welness en fitness branche. Al deze combinaties vragen naar een hoogwaardig communicatie-systeem die dit kan plannen en monitoren.

Korma heeft voor Bauland een all-in planningssysteem ingericht om eenvoudig het capaciteits-vraagstuk meester te kunnen zijn.

De planningsmodule voor Bauland geeft direct inzage in de beschikbare capaciteit en geeft medewerkers eenvoudig een indicatie waar en wanneer ze mogen werken. Online kunnen dan de uren worden geregisteerd en op deze wijze is er sprake van een gesloten jaarurensystematiek. 

Via de online Applicatie kan er over de verschillende fysieke afdelingen personeel worden ingezet. Een eenvoudige koppeling met de loonadministratie in mogelijk. Bauland heeft op deze wijze een goede kostenbesparing gerealiseerd en communicatie vereenvoudigd.

Weten wat wij voor uw bedrijf kunnen beteken?

Neem contact met ons op via de contact pagina.

Share This