Linova verf groothandel

“Korma is voor ons een echte partner geweest gedurende het traject, deze samenwerking heeft gezorgd voor een uitstekende webshop. ” 

Webshop

 

De webshop

Voor de Linova Verf Groothandel is een webshop ontwikkelt van ruim 40.000 producten. De webshop houdt rekening met alle verschillende kortingsregels van Linova, deze zijn automatisch gekoppeld aan de desbetreffende producten en het boekhoudsysteem.

Het geleverde systeem van Korma telt tevens de voorraad van elk product, indien er van sommige producten te weinig voorraad is, wordt er automatisch een bestellijst klaargemaakt, zodat de voorraad weer op peil is.
De webshop van Korma regelt dus alles voor Linova Verf Groothandel; van bestellijsten voor de voorraad tot korting bij de verkoop van de producten.

de koppeling

De orders worden direct of indirect met Snelstart gekoppeld. In sommige gevallen wil Linova haar klant beter adviseren door de bestelling te voorzien van extra advise op de gebruikte materialen.

De site is middels een koppelvlak voorzien van een veiligheidsblad module. Bij specifieke producten is Linova als leverancier verplicht om de klant te informeren over het verbruik van de producten. De module verstuurt de informatie voor zowel de internet als voor de “kassa” verkopen.

Weten wat wij voor uw bedrijf kunnen beteken?

Neem contact met ons op via de contact pagina.

Share This