Ouwehands dierenpark

“Het systeem werkt voor ons perfect, ook door middel van onze eigen app die speciaal voor dit systeem ontwikkeld is, wij plannen zowel oproepkrachten als full-timers met het systeem van Korma.”

Planningsysteem | Communicatiesysteem  | Tijdsregistratie | Beacons

Vanaf mei 2014 regelt Ouwehands Dierenpark de planning binnen het bedrijf met de planningssoftware van Korma. Bij verwachte  drukte, bijvoorbeeld na de aankomst van de panda’s of bij goede weersverwachtingen, kan dit systeem automatisch de personeelsinzet opschalen. Dit is slechts een schijntje van wat ons planningssysteem allemaal te bieden heeft.

Alles of niets

Er is door Ouwehand gekozen voor een volledige inrichting van de planning. Er wordt gepland op basis van de aanwezigheid van het personeel. Er wordt rekening gehouden met zowel de vaste als de flexibele medewerkers van Ouwehands Dierenpark. Het managementdashboard zorgt voor een handig overzicht van de resultaten per dag, week of kwartaal. Ouwehands Dierenpark gebruikt de Mobiele App van Korma om niet bezette arbeidsuren in te vullen. Medewerkers kunnen aan de hand van de App adequaat aangeven of zij wel of niet inzetbaar zijn op het desbetreffende tijdstip, zodoende wordt er snel gecommuniceerd en ingepland.

Registratie

De planningssoftware wordt gekoppeld aan het uur-registratie-pakket. Medewerkers melden zich door middel van een dommel of pasje aanwezig, op deze wijze worden de uren van elk personeelslid automatisch geregistreerd en kunnen de leidinggevenden zien of alle plekken bemand zijn. De communicatiesoftware van Korma zorgt voor een efficiënte communicatie binnen het bedrijf. Het interne netwerk zorgt ervoor dat iedereen elkaar altijd kan bereiken, tijd en afstand zijn zodoende geen beperking voor werknemers van Ouwehands Dierenpark.

Weten wat wij voor uw bedrijf kunnen beteken?

Neem contact met ons op via de contact pagina.

Share This