software

FULL-SERVICE IT OPLOSSINGEN
Algemene informatie

Software oplossingen op maat

De software oplossingen van Korma zijn oplossingen die modulair opgebouwd kunnen worden. De oplossingen die wij bieden zijn sterk afhankelijk van de wensen en karakteristieken van uw bedrijf. Wilt u een compleet planningsysteem op maat inclusief de mobiele app, een ingebouwd communicatiesysteem met urenregistratie of is een enkele geschreven software koppeling voldoende? De producten die wij u aanbieden zijn:

Maatwerk nodig?

EEN ANDER SOFTWARE PROBLEEM?

Ons team aan specialisten staat voor u klaar om u te helpen met uw uitdagingen. Heeft u specifieke vragen omtrent een software gerelateerd probleem? Stel gerust uw vragen aan ons!

branches

in welke branches werken wij?

Gezondheidszorg

Korma IT is ontstaan door een vraagstuk vanuit de gezondheidszorg. Het flexibel en efficiënt inzetten van medisch personeel werd langzaam steeds belangrijker. Korma ontwikkelde het software systeem voor dit probleem. Zorginstelling kampen regelmatig met personeelsproblemen en een gebruiksvriendelijk sofwaresysteem kan deze pijn snel verlichten.

Leisure

De plannings –en communicatiesoftware van Korma is uitermate geschikt voor de leasure sector. Plan uw personeel effeciënt in en laat het personeel deze roosters snel en gemakkelijk bekijken. Pretparken, dierenparken, zwembaden of bioscopen, de software van Korma is geschikt voor ieder type bedrijf in deze branche.

Retail

De personeelsinzet is in de retail van levensbelang. Het efficiënt inplannen van uw personeel enerzijds maar anderzijds verwacht uw personeel een gebruiksvriendelijk systeem om mee te werken.
Het planningssysteem van Korma is dit systeem, uw werknemers kunnen gemakkelijk de beschikbaarheid aangeven en de roosters bekijken.

bestaande klanten

Wie gingen u voor?

In de praktijk ervaren?

Vraag een demo aan