Internet apps

Anno 2017 zijn mobiele apparaten niet meer weg te denken in onze samenleving. Enkele jaren geleden zijn wij ook gestart met het ontwikkelen van mobiele apps en web apps. Voorbeelden van gebruikstoepassingen van onze apps zijn er met betrekking tot de planningssystemen die wij leveren.

De toekomst 

Het personeel kan gemakkelijk de gewerkte uren invullen en overige benodigde informatie vinden en invullen. Deze app is ook bruikbaar indien er geen internetverbinding beschikbaar is voor het personeel. In het voorbeeld hier ziet u de app die voor Ouwehands Dierenpark gemaakt is, meer informatie over deze klant leest u hieronder. Via deze app kunnen de werknemers bijvoorbeeld de roosters bekijken en de beschikbaarheid opgeven. Middels pushberichten hoeft de medewerker geen enkele belangrijke mededeling te missen. Ook de intergratie met bijvoorbeeld Office 365 verloopt feilloos.

Heeft u een ander probleem of een software vraag die maatwerk vereist? Ons team aan specialisten staat voor u klaar om u te helpen met uw uitdagingen! Heeft u specifieke vragen omtrent een software gerelateerd probleem? Stel gerust uw vragen aan ons.

Gratis demo? #Jazeker

Ervaar het gemak van ons planning, communicatiesysteem en/of recruitment systeem in de praktijk. 100% gratis en vrijblijvend. 

Share This