Internet apps

niet meer weg te denken in deze tijd

algemene informatie

apps intergreren in systemen

Anno 2017 zijn mobiele apparaten niet meer weg te denken in onze samenleving. Enkele jaren geleden zijn wij ook gestart met het ontwikkelen van mobiele apps en web apps. Voorbeelden van gebruikstoepassingen van onze apps zijn er met betrekking tot de planningssystemen die wij leveren. Het personeel kan gemakkelijk de gewerkte uren invullen en overige benodigde informatie vinden en invullen. Deze app is ook bruikbaar indien er geen internetverbinding beschikbaar is voor het personeel. In het voorbeeld hier ziet u de app die voor Ouwehands Dierenpark gemaakt is, meer informatie over deze klant leest u hieronder. Via deze app kunnen de werknemers bijvoorbeeld de roosters bekijken en de beschikbaarheid opgeven. Middels pushberichten hoeft de medewerker geen enkele belangrijke mededeling te missen. Ook de intergratie met bijvoorbeeld Office 365 verloopt feilloos.

losse apps

alleen een app nodig?

De apps die Korma ontwikkeld heeft zijn niet alleen bruikbaar voor een planningssysteem of communicatiesysteem. Wij bouwen namelijk ook losse apps voor bedrijven. Deze apps kunnen sterk varieren, de branche of functie van uw app is onmogelijk een barrière voor Korma.
Een gepersonaliseerd app-icoon zorgt ervoor dat uw personeel of uw klanten het bedrijf herkennen aan het logo op hun smartphone. Via deze ontwikkelde app kunt u zelf de keuze maken of u push berichten wilt sturen, reclame wilt toestaan etc. Net zoals de volledige software oplossingen van Korma is ook de mobiele app modulair op te bouwen.

Bestaande klanten

WIe gingen u voor?

In de praktijk ervaren?

Vraag een demo aan