Planningsysteem

Het planningssysteem van Korma is een systeem dat gaat zorgen voor een optimale personeelsbezetting binnen uw bedrijf. Het systeem is gemakkelijk te gebruiken voor zowel het bedrijf als het personeel. Door middel van de Korma-app kan het personeel haar uren en beschikbaarheid snel en gemakkelijk invullen. Op deze app zijn ook de planningen en de roosters gemakkelijk en overzichtelijk te vinden.

Ondersteuning anno 2018.

Anno 2018  zijn mobiele apparaten niet meer weg te denken in onze samenleving. Ook met betrekking tot het plannen of invullen van de uren speelt de mobiele telefoon of tablet een belangrijke rol. Daarom heeft Korma een mobiele app ontwikkeld waar het personeel gemakkelijk de benodigde informatie kan vinden en invullen. Deze app is ook bruikbaar indien er geen internetverbinding beschikbaar is voor het personeel. Via deze app kunnen de werknemers bijvoorbeeld de roosters bekijken en de beschikbaarheid opgeven. Middels pushberichten hoeft de medewerker geen enkele belangrijke mededeling te missen.

Voor wie is ons planningsysteem?

Dit wil niet zeggen dat wij niet graag buiten onze comfort zone treden. Wij gaan graag de uitdaging aan buiten een van deze branches!

Gezondheidszorg

Korma IT is ontstaan door een vraagstuk vanuit de gezondheidszorg. Het flexibel en efficiënt inzetten van medisch personeel werd langzaam steeds belangrijker. Korma ontwikkelde het software systeem voor dit probleem. Zorginstelling kampen regelmatig met personeelsproblemen en een gebruiksvriendelijk sofwaresysteem kan deze pijn snel verlichten.

Leisure

De plannings –en communicatiesoftware van Korma is uitermate geschikt voor de leasure sector. Plan uw personeel effeciënt in en laat het personeel deze roosters snel en gemakkelijk bekijken. Pretparken, dierenparken, zwembaden of bioscopen, de software van Korma is geschikt voor ieder type bedrijf in deze branche.

Retail

De personeelsinzet is in de retail van levensbelang. Het efficiënt inplannen van uw personeel enerzijds maar anderzijds verwacht uw personeel een gebruiksvriendelijk systeem om mee te werken. Het planningssysteem van Korma is dit systeem, uw werknemers kunnen gemakkelijk de beschikbaarheid aangeven en de roosters bekijken.

Gratis demo? #Jazeker

Ervaar het gemak van ons planning, communicatiesysteem en/of recruitment systeem in de praktijk. 100% gratis en vrijblijvend. 

Share This