Tijdregistratie

Uw personeel moet de gewerkte uren gemakkelijk kunnen invullen. Het opgeven van de beschikbaarheid en het checken van de roosters is iets wat zo weinig mogelijk moet kosten van uw personeel. Door de tijdregistratie van Korma bespaart u uw personeel deze tijd.

Beacons

De smartphone is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Daarom kiest Korma er voor om de tijdregistratie middels deze smartphone te laten verlopen. Door het gebruik van de Beacon kan uw personeel gemakkelijk via zijn/haar smartphone inklokken.

}

Klokken

Werkt u liever via het vertouwde systeem? Dan geeft Korma u de mogelijkheid om via de “druppels” of andere sleutelhangers in te klokken, dan verwerken wij het naar het planningsysteem. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Rooster

Uw personeel moet gemakkelijk de werkroosters in kunnen zien. Het dashboard van Korma is overzichtelijk en geeft uw personeel de mogelijkheid om in 1 oogopslag de werktijden te bekijken.

Ook onderweg

Het registreren van de uren en het doorgeven van de beschikbaarheid kan altijd en overal. Dit komt door de mobiele app die Korma ontwikkeld heeft voor de tijdsregistratie.

Gratis demo? #Jazeker

Ervaar het gemak van ons planning, communicatiesysteem en/of recruitment systeem in de praktijk. 100% gratis en vrijblijvend. 

Share This