👋

Hoi, wij zijn Korma. En wij bieden digitale oplossingen op maat.

Korma IT Solutions is opgericht in 2008, na een jarenlange intensieve samenwerking tussen Koraal PMS BV en Maral ICT Solutions. Deze samenwerking begon in het jaar 2000 en 8 jaar later resulteerde deze samenwerking in Korma IT Solutions. Koraal is een externe leverancier van medisch personeel en het bedrijf had software nodig om deze activiteiten te ondersteunen, deze software is ontwikkeld door Maral ICT Solutions.

Samen sterker.

Maral ICT Solutions was voor het jaar 2000 al gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van hoogwaardige ICT software. Deze jarenlange expertise op het gebied van software is een belangrijke factor geweest in het huidige succes van Korma. De software die voor Koraal ontwikkeld is werkte uitstekend, jarenlang werd het planningsysteem onwikkeld tot de huidige vorm van het systeem. Het personeel van Koraal kon de uren gemakkelijk invullen, de beschikbaarheid duidelijk doorgeven en Koraal kon gemakkelijk dit personeel inplannen. Dit sofwaresysteem werkte dus uitstekend en het kon gemakkelijk doorontwikkeld worden voor andere bedrijven.

Werken aan een betere toekomst.

Korma is al jarenlang een trouwe partner van stichting Onky Donky. Deze stichting vindt dat elk kind recht heeft op een zorgeloze jeugd. Juist kinderen met een beperking of zorgelijk bestaan verdienen wat extra aandacht in een veilige en liefdevolle omgeving. Dat vinden wij dus ook! Wil je meer weten of ook lid worden?

Share This