Bauland Kliniek

Planningssysteem, Mobiele webapp

All-in

Bauland is een zorginstelling voor medische specialistische zorg. Ze combineren de beste specialisten met persoonlijke begeleiders in een luxe omgeving. Er is dus een breed scala aan medisch personeel die ingezet moeten worden in deze praktijk. Tevens is er een samenwerking met Fitland, een grote speler in de Nederlandse wellness en fitness branche. Al deze combinaties vragen naar een hoogwaardig communicatiesysteem die dit kan plannen en monitoren. Korma heeft voor Bauland een all-in planningssysteem ingericht om eenvoudig het capaciteits-vraagstuk meester te kunnen zijn.

“Werken met Korma heeft ons in staat gesteld om snel en efficiënt te plannen, wat uiteindelijk tot een flinke kostenbesparing heeft geresulteerd”

Max van Ooijen, Bauland Kliniek

Alles of niets.

De planningsmodule voor Bauland geeft direct inzage in de beschikbare capaciteit en geeft medewerkers eenvoudig een indicatie waar en wanneer ze mogen werken. Online kunnen dan de uren worden geregistreerd en op deze wijze is er sprake van een gesloten jaaruren-systematiek. Via de online Applicatie kan er over de verschillende fysieke afdelingen personeel worden ingezet. Een eenvoudige koppeling met de loonadministratie is mogelijk. Bauland heeft op deze wijze een goede kostenbesparing gerealiseerd en de communicatie vereenvoudigd.

Gratis software demo?

Ervaar het gemak van ons communicatie-, recruitment- en/of planningssysteem. 100% gratis en vrijblijvend.

Share This