De Rooy Fysiotherapie

Website, Planningssysteem, Narrowcasting

De vraag

Bij topzorg fysiopraktijk De Rooy ontstond de vraag de website te vernieuwen. Ook in de fysiotherapie is een moderne en responsive website van cruciaal belang. Dit zag De Rooy ook in. Na een aantal keer om de tafel gezeten te hebben, kwamen er een aantal wensen vanuit de fysiopraktijk naar voren. Buiten dat deze website modern en responsive moest zijn, moest er een koppeling gemaakt worden aan Intramed (zorgplanning voor verzekeraars), moest de website in eigen beheer kunnen zijn, hoog in de Google zoekresultaten komen, aansluiten bij de doelgroep en ze wilden gebruik maken van narrowcasting. Wij zijn aan de slag gegaan met deze vragen en zijn samen tot een mooi resultaat gekomen.

.

“Door goede communicatie tussen ons en Korma hebben wij de moderne & responsive website gekregen die wij wilden.”

De Rooy Fysiotherapie

Goede communicatie

In goed overleg hebben wij dus de site en het beheersysteem ingericht zodat het op een gemakkelijke manier te beheersen is. De eigenaars hebben een duidelijke visie en een nauwkeurig oog voor detail. “Wij behandelen dergelijke werkzaamheden met dezelfde nauwkeurigheid als onze cliënten”.

De koppeling met Intramed is volledig responsive. Door een goede communicatie hebben wij er voor kunnen zorgen dat de technici van Intramed een feilloze koppeling hebben gemaakt met de website van De Rooy.

Narrowcasting is een slim stukje maatwerk geworden voor De Rooy. De eigenaren kunnen snel en eenvoudig de televisies in het pand besturen. Videomateriaal, tekst, geluid, afbeeldingen en online stimuli kunnen afgespeeld worden op deze schermen.

Onze software uitproberen?

30  60 dagen gratis uitproberen, geen betaalgegevens nodig, binnen 48 uur live.

We staan voor je klaar! Neem nu compleet vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Gratis demo

Wil je onze software in de praktijk ervaren? Geen probleem wij bieden een 30 dagen gratis proefversie van al onze systemen.

Share This