FYGO

Campagnes & Content, Design, Offline vormgeving, Website

Design

FYGO was op zoek naar een bedrijf dat kon bijdragen aan de campagnes & content, design, offline vormgeving en website van het bedrijf. Hierdoor kwam FYGO uit bij ons bedrijf, omdat wij gespecialiseerd zijn op deze vakgebieden. Zo hebben wij het logo van FYGO ontworpen en hebben wij ook het design van de website ontworpen. Het was voor FYGO belangrijk dat de kleuren van het bedrijf goed terugkwamen in het design van de website. De specifieke wensen van de klant worden altijd meegenomen, zodat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking.

Korma is een bedrijf dat op verschillende vakgebieden gespecialiseerd is. Voor ons is het fijn dat wij bij hetzelfde bedrijf terecht kunnen voor verschillende vraagstukken zoals marketingcampagnes, design of vormgeving.

Rob van de Dobbelsteen, FYGO

Vormgeving & campagnes

Inmiddels hebben wij al meerdere projecten voor FYGO mogen doen. Zo hebben wij de online banners en plaatjes voor de website van FYGO ontworpen. Dit zorgt ervoor dat de website van FYGO er een stuk aantrekkelijker uitziet. Daarnaast kunnen wij als bedrijf ook voor de offline vormgeving van een bedrijf zorgen. Voor FYGO is er een banner ontworpen die gebruikt wordt bij beurzen en in het kantoor. Dit zorgt toch voor een extra dimensie bij bezoekers.

Wij maken daarnaast de campagne “De zorg van..” voor FYGO in samenwerking met Koraal PMS en Korint Medical Recruitment. Deze videomarketingcampagne bestaat uit een tientallen afleveringen, waarbij verschillende fysiotherapeuten in het buitenland aan het woord komen. Wij zijn hiervoor afgereisd naar Zwitserland om daar de video’s te maken. In deze video’s zijn ook dronebeelden gebruikt om een extra sfeerimpressie te geven aan de video’s. Wij bewerken, filmen en regisseren onze video’s zelf, uiteraard in samenspraak met FYGO. Deze videomarketingcampagne is terug te vinden op YouTube en Facebook.

Benieuwd naar onze marketing magic?

Samen bouwen en onderhouden wij uw merk. Wij communiceren uw missie, visie en doelstellingen op de juiste manier.

Share This