Koraal PMS BV

Campagnes & Content, Clicks & Conversies, Design & Development, Planningssysteem, SEO & SEA

Koraal is een externe leverancier van medisch personeel, Koraal biedt een oplossing voor veelvoorkomende capaciteitsproblemen in ziekenhuizen, privéklinieken en verpleeghuizen.

“Het Korma planningssysteem zorgt ervoor dat ons medisch personeel altijd inzicht heeft in de actuele roosters en planningen. Tevens besteden wij de marketing volledig uit aan Korma, een groot succes!”

Richard Meulesteen, Koraal PMS BV

Korma is sterk verbonden met Koraal, om te beginnen hebben wij de volledig responsive website gebouwd. Behalve het webdesign en development doet Korma nog veel meer voor het Tilburgs bedrijf. Tientallen online marketingcampagnes zijn door ons bedacht, ontwikkeld en geanalyseerd. Ook offline marketingcampagnes zijn door Korma uitgevoerd.

Content en design gaan hand-in-hand in deze brochures en posters. Buiten de marketingactiviteiten zijn wij ook software-technisch actief voor Koraal. Het planningssysteem en intranet van Korma worden namelijk dagelijks gebruikt door het kantoorpersoneel én honderden zorgprofessionals van Koraal. Kortom, Koraal en Korma zijn al ruim 15 jaar nauw aan elkaar verbonden en de vooruitzichten zijn goed. Wij plakken er nog graag meer dan 15 jaar aan vast!

Onze software uitproberen?

30  60 dagen gratis uitproberen, geen betaalgegevens nodig, binnen 48 uur live.

We staan voor je klaar! Neem nu compleet vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Gratis demo

Wil je onze software in de praktijk ervaren? Geen probleem wij bieden een 30 dagen gratis proefversie van al onze systemen.

Share This