Plus Supermarkten

Communicatiesysteem, Narrowcasting

De vraag

De Plus supermarkt is een grote keten door Nederland. Het personeel moet ingepland worden, ze moeten met elkaar kunnen communiceren en het bedrijf wil mededelingen efficiënt kunnen doen aan het personeel.  Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van een Narrowcasting systeem. Er hangen schermen in de supermarkt die informatieve mededelingen naar specifieke doelgroepen binnen de organisatie sturen. Op deze wijze worden de desbetreffende personen op een snelle en efficiënte wijze op de hoogte gebracht van de mededeling(en). Het systeem kan een onbeperkt aantal schermen bevatten, meerdere schermen per locatie is namelijk een optie.

Daarnaast wil de Plus ook direct communiceren met haar werknemers. Er was een behoefte aan een intern internet netwerk die ervoor zorgt dat iedereen elkaar altijd kan bereiken. Tijd en afstand mogen hedendaags geen beperking meer zijn.

“Ons intern communicatiesysteem is volledig ontwikkeld door Korma en werkt uitstekend. Personeel kan met ons en met elkaar eenvoudig communiceren, dankzij de moderne applicaties van Korma.”

Plus Supermarkten

Onze oplossing

Iedere vestiging is voorzien van interne Narrowcasting waardoor vestiging specifieke of landelijke mededelingen aan het personeel getoond kunnen worden vanuit het bedrijf.
Alle personeelsleden communiceren met elkaar en met leidinggevenden middels de app en of middels het intranet van Korma. De communicatie kan direct via het systeem plaatsvinden of handig via WhatsApp of Facebook integratie.
Het intranet heeft ook een interne webshop waardoor de plus bedrijven direct bij de bakkerij een lunch kunnen bestellen, een handige extra optie die wij bieden. Ook de website van de Plus is ontwikkeld door Korma en voorzien van een webshop waar aanvullende artikelen zoals barbecues, koelwagens en maaltijden besteld kunnen worden.

Gratis software demo?

Ervaar het gemak van ons communicatie-, recruitment- en/of planningssysteem. 100% gratis en vrijblijvend.

Share This