Van den Dries Snoepkes

SEO, Webdesign, Webdevelopment 

Website

Van oorsprong verkochten Van den Dries Snoepkes alleen snoepjes tijdens de Meimaand bij de Hasseltse Kapel. Maar omdat zij verschillende unieke snoepjes aanbieden die je niet meer in de supermarkt vindt, werd de vraag naar hun snoepjes steeds groter. Om deze behoefte te vervullen kwam Van den Dries Snoepkes naar ons met de vraag of wij een website voor het bedrijf konden maken. 

“Korma heeft voor ons een fantastische website ontworpen die representatief is voor waar wij als bedrijf voor staan! Wij zijn enorm blij met het resultaat! “

Van den Dries Snoepkes

SEO, Design

Korma heeft het design van de website georganiseerd en de website zelf opgezet. Aan de hand van het bestaande logo van Van den Dries Snoepkes heeft Korma het design van de website ingericht. Het was voor het bedrijf ook van belang dat de website representatief is voor waar zij voor staan. Daarnaast is ook de geschreven content op de website verzorgd door Korma. Om er voor te zorgen dat iedereen hun snoepjes en andere diensten kan vinden is de tekst geschreven aan de hand van een goede SEO strategie. 

Benieuwd naar onze marketing magic?

Samen bouwen en onderhouden wij uw merk. Wij communiceren uw missie, visie en doelstellingen op de juiste manier.

Share This