Vraag vandaag nog een gratis demo aan!

Eén tool voor al je interne communicatie.

Intern communiceren binnen uw organisatie was nog nooit zo eenvoudig. Stuur elkaar persoonlijke berichten via de chat of zorg dat belangrijke mededeling via de Korma app verspreid worden. Het interne sociale netwerk is eenvoudig te combineren met bestaande sociale media en andere digitale systemen. Wij zorgen ervoor dat tijd en afstand geen beperkingen meer zijn voor uw bedrijfscommunicatie.

Gratis proberen / Geen betaalgegevens nodig / Binnen 48 uur live

Nieuwsitems via mobiele app of email.

Nieuwsitems van uw bedrijf kunnen verspreid worden via ons communicatiesysteem. Door middel van onze app krijgen uw medewerkers pushberichten als er een relevant nieuwsitem voorbij komt. Tevens kunnen wij nieuwsbrieven voor u per mail verspreiden naar uw medewerkers of deze nieuwsitems tonen op verschillende schermen in het fysieke bedrijf middels Narrowcasting.

Meerdere locaties?

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen? Het systeem stelt u in staat om meerdere vestigingen in één systeem op te nemen. Iedere fysieke locatie kan zijn eigen afdelingen bevatten.

De voordelen

Op een rijtje.

et|icon_lock_alt|~

Veilig & vertrouwd

Het systeem heeft een eigen inlogsysteem met persoonlijke gebruikersnamen en wachtwoorden. Wij garanderen u dat de bedrijfsinformatie binnen uw organisatie blijft. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft, kan u kiezen om informatie per vestiging te beveiligen. Korma hecht veel waarde aan digitale veiligheid en wij doen dan ook geen concessies aan dit onderwerp.

et|icon_folder-alt|m

Bestanden delen

In ons communicatiesysteem is een DMS verwerkt. Een webbased documentsysteem waarin documenten geplaatst kunnen worden. Per groep documenten kunnen specifieke rechten toegewezen worden. Bestanden die de medewerkers nodig hebben, kunnen dus eenvoudig via ons systeem gedeeld worden.

et|arrow_left-right_alt|+

Narrowcasting

Het systeem van Korma kan onbeperkt aantal schermen bevatten. De communicatie in uw winkel of instelling was nog nooit zo wervend. De zaken die u wilt mededelen met uw klanten zijn professioneel te plaatsen op alle schermen in uw omgeving door middel van het narrowcast systeem van Korma. Tevens kunt u derden laten adverteren om zo het systeem terug te verdienen.

Onze software uitproberen?

Gratis uitproberen, geen betaalgegevens nodig, binnen 48 uur live.

We staan voor je klaar! Neem nu compleet vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Gratis demo

Wil je onze software in de praktijk ervaren? Geen probleem wij bieden een gratis proefversie van al onze systemen.

Share This