Mobiele app

Anno 2017 zijn mobiele apparaten niet meer weg te denken in onze samenleving. Enkele jaren geleden zijn wij ook gestart met het ontwikkelen van mobiele apps en web apps. Voorbeelden van gebruikstoepassingen van onze apps zijn er met betrekking tot de planningssystemen die wij leveren.

De toekomst

Het personeel kan gemakkelijk de gewerkte uren invullen en overige benodigde informatie vinden en invullen. Deze app is ook bruikbaar indien er geen internetverbinding beschikbaar is voor het personeel. In het voorbeeld hier ziet u de app die voor Ouwehands Dierenpark gemaakt is, meer informatie over deze klant leest u hieronder. Via deze app kunnen de werknemers bijvoorbeeld de roosters bekijken en de beschikbaarheid opgeven. Middels pushberichten hoeft de medewerker geen enkele belangrijke mededeling te missen. Ook de intergratie met bijvoorbeeld Office 365 verloopt feilloos.

Onze software in de praktijk ervaren?

Ervaar het gemak van ons recruitment-, planning- en/of communicatiesysteem in een demo omgeving. Dit geheel 100% gratis en vrijblijvend.

Share This