Planningssysteem

Het planningssysteem van Korma is een systeem dat gaat zorgen voor een optimale personeelsbezetting binnen uw bedrijf. Het systeem is gemakkelijk te gebruiken voor zowel het bedrijf als het personeel. Door middel van de Korma-app kan het personeel haar uren en beschikbaarheid snel en gemakkelijk invullen. Op deze app zijn ook de planningen en de roosters gemakkelijk en overzichtelijk te vinden.

Mobiele app

Anno 2018 zijn mobiele apparaten niet meer weg te denken in onze samenleving. Ook met betrekking tot het plannen of invullen van de uren speelt de mobiele telefoon of tablet een belangrijke rol. Daarom heeft Korma een mobiele app ontwikkeld waar het personeel gemakkelijk de benodigde informatie kan vinden en invullen. Deze app is ook bruikbaar indien er geen internetverbinding beschikbaar is voor het personeel. Via deze app kunnen de werknemers bijvoorbeeld de roosters bekijken en de beschikbaarheid opgeven. Middels pushberichten hoeft de medewerker geen enkele belangrijke mededeling te missen.

Onze software in de praktijk ervaren?

Ervaar het gemak van ons recruitment-, planning- en/of communicatiesysteem in een demo omgeving. Dit geheel 100% gratis en vrijblijvend.

Share This