Efficiënte personeelsplanning software voor jouw organisatie

Met de personeelsplanning software van Korma IT Solutions is het gemakkelijk om jouw organisatie te beheren en alles in een overzicht in te delen. Het planningssysteem zorgt voor een efficiënte tijdsindeling en een structurele manier van roosteren. Door de flexibele indeling is onze personeelsplanning software geschikt voor vrijwel iedere organisatie en naar eigen keuze in te richten.

Gratis demonstratie + demo account om zelf te testen / Geen betaalgegevens nodig / Binnen 48 uur live

Optimaliseer je personeelsplanning met Korma Héron®

Structuur in je planning zorgt voor een hogere effectiviteit op de vloer

Onze personeelsplanning software bestaat uit basisfuncties en gespecialiseerde functionaliteiten. De basis bestaat uit alle facetten van je personeelsplanning en rapportages. Hiermee zorg je voor een overzichtelijke personeelsplanning en weet iedere medewerker wanneer hij of zij staat ingeroosterd. Onze mobiele applicatie zorgt ervoor dat jouw medewerkers 24/7 inzicht hebben in het werkrooster en nooit voor verrassingen komen te staan.

et|countdown_timer_outline|

Minder tijd kwijt met klokken en verantwoorden van uren.

et|icon_genius|

Efficiëntere planningsafdeling door automatisering.

et|icon_mobile|

Beveiligd klokken door middel van mobiele app en wifi zones.

Maak een standaard planning per vestiging, locatie en team.

De standaarduren van iedere werknemer worden wekelijks mee overgenomen. Vanwege deze automatisch ingerichte tool staat het grootste gedeelte van jouw weekplanning binnen no-time op de juiste manier ingericht. Meer info!

Geschikte collega’s worden automatisch ingeroosterd.

Er kunnen vaste werkpatronen worden aangemaakt met diensten die iedere dag, week of maand terugkomen. Hierdoor kan het maandrooster snel worden geladen om vervolgens de overige uren in te kunnen plannen. Oftewel automatisch roosteren. Maak gebruik van een 24-uurs planning die geschikt is voor ploegen- en nachtdiensten. Deze planning is te koppelen aan onze urenregistratie, waarbij er rekening wordt gehouden met eventuele toeslagen die passen bij jouw organisatie. Meer info!

Vul de lege plekken met de marktplaats functie.

De marktplaats functie zorgt voor een prettige samenwerking. De gehele planning of losse diensten kunnen in het portaal worden geplaatst. Personeelsleden kunnen aangeven of ze de bepaalde dienst willen draaien. Het voordeel hiervan is dat de werknemers zelf de keuze hebben wanneer zij graag zouden willen werken. Dit moet goedgekeurd worden door de desbetreffende planner, zodat jouw organisatie de regie in handen heeft. Bij geen gehoor van de werknemers is het zelfs mogelijk om deze diensten voor te leggen bij een extern bureau, waarmee de koppeling kan worden gelegd met een uitzendbureau om de dienst te vervullen. Meer info!

Laat je collega’s op de vloer klokken met de mobiele app.

Al deze diensten kunnen worden gekoppeld aan een mobiele app. Deze applicatie zorgt voor een gebruiksvriendelijk en snelle manier van plannen, urenregistratie en communicatie. Via deze functie zijn medewerkers altijd op de hoogte van het werkrooster, openstaande uren en hebben iedere minuut van de dag inzicht in de loonstroken. Meer info!

Alle data die je nodig hebt. Wel zo overzichtelijk.

Het klokoverzicht is speciaal ingericht via de wifi zone van jouw organisatie. Dit bespaart aanschaf van hardware en iedere werknemer kan via zijn of haar eigen mobiele apparaat de gewerkte uren registreren. Ook wanneer er al een tijdregistratiesysteem wordt gebruikt, is ons klokoverzicht eenvoudig te koppelen aan het huidige systeem. Het klokoverzicht is gekoppeld aan de start- en eindtijd van de medewerker. Hierdoor hoef je nooit meer extra uren in te zetten, doordat het personeel eerder klokt dan op de planning is aangegeven. Meer info!

Vakantieplanning, zo kom je nooit voor verassingen te staan.

Via de verschillende functies in het agendaoverzicht kun je alle feest-, vakantie- en vrije dagen in een overzicht naar voren laten komen. Hierin kan worden gefilterd, zodat op een overzichtelijke manier de gewenste items worden getoond. Meer info!

Ervaar het gemak van Korma Héron®

Boek nu een gratis demonstratie

Graag lopen wij online de applicatie met je door. Hiervoor krijg je een test account die je kunt gebruiken om ons product zelf in de praktijk te ervaren. Hier zitten geen kosten aan verbonden en dit is geheel vrijblijvend.

De voordelen van onze personeelsplanning software?

Op een rijtje.

et|email_optin_outline|

Klokken via wifi zone

Dit zorgt ervoor dat alle uren precies worden geklokt en er geen misverstanden ontstaan. Het klokken via wifi zone zorgt voor een precieze urenregistratie en er hoeft geen hardware te worden aangeschaft.

et|icon_mobile|

Mobiele app

Via de mobiele applicatie kan jouw personeel alle benodigde zaken bedienen. Urenregistratie, de marktplaatsfunctie en zijn of haar agendabeheer. De werknemer heeft via de Korma App zijn of haar werkrooster altijd bij de hand.

et|icon_volume-high_alt|z

Marktplaats

Deze functie zorgt voor een flexibele personeelsplanning. Medewerkers hebben zelf de keuze om een losse dienst op te pakken en wij bieden de mogelijkheid om een flexibele (externe) schil te creëren d.m.v. het oppakken van losse diensten via een externe partij.

et|countdown_timer_outline|

24 uurs planning

Draait jouw personeel onregelmatige- of nachtdiensten? Onze personeelsplanning wordt namelijk volledig ingericht op jouw behoeftes. Vandaar dat onze planning software volledig op maat wordt aangeleverd en een 24-uurs planning aanbiedt.

et|icon_genius|

Automatisch roosteren

De mogelijkheid om automatisch te roosteren creëert een prettige manier van plannen. Om deze functie toe te passen moeten er patronen in het wekelijkse rooster zitten. Dit is tijd besparend, zorgt voor vastigheid en het personeel wordt geroosterd via competenties. Op deze manier wordt iedere werknemer altijd op de juiste plek ingezet.

et|icon_datareport|

Rapportages

Door middel van de rapportages die eenvoudig kunnen worden uitgewerkt is alles gemakkelijk terug te vinden. Op deze manier heb je de mogelijkheid om de exacte kosten te koppelen aan de gewerkte uren (toeslagen worden hierin meegerekend). En is dit eenvoudig door te sturen naar de loonadministratie.

In welke branches wordt Héron al gebruikt?

Zorginstellingen en ziekenhuizen.

Dieren-, pretparken en overige leisure.

Scholen, universiteiten en cursus aanbieders.

Detachering en recruitment bureau's.

Onze pakketten

Bekijk hieronder welke functionaliteiten bij de verschillende pakketten horen.
Bent u opzoek naar maatwerk of koppelingen neem dan vrijblijvend even contact met ons op!

b3lineicon|b3icon-bike||Bike

Basic

 Onboarding proces
 Intranet
 Narrowcasting
 App*
 DMS
 Rapportage**

Vanaf €1,50 p.g.p.m.

Offerte aanvragen

b3lineicon|b3icon-truck||Truck

Advanced

 Onboarding proces
 Intranet
 Narrowcasting
 App*
 Rapportage**
 Planning
 HRM
 Dashboard
 Berichten

Vanaf €6,- p.g.p.m.

Offerte aanvragen

b3lineicon|b3icon-excavator||Excavator

Premium

 Onboarding proces
 Intranet
 Narrowcasting
 App*
 Rapportage**
 Planning
 HRM
 Dashboard
 Berichten
 DMS
 Vakantieplanning

Vanaf €7,50 p.g.p.m.

Offerte aanvragen

b3lineicon|b3icon-rocket||Rocket

Master

 Onboarding proces
 Intranet
 Narrowcasting
 App*
 Rapportage**
 Planning
 HRM
 Dashboard
 Berichten
 DMS
 Vakantieplanning
 Klokken
 Toeslagen

Vanaf €9,- p.g.p.m.

Offerte aanvragen

* Onze mobiele app voor al je medewerkers is ontwikkeld voor Android en iOs.
** De rapportage mogelijkheden zijn afhankelijk van het gekozen pakket.

Onze personeelsplanning software ervaren via een demo?

Gratis uitproberen via live demo, geen betaalgegevens nodig, binnen 48 uur live.

We staan voor je klaar! Neem nu compleet vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Gratis demo

Wil je onze software in de praktijk ervaren? Geen probleem wij bieden een gratis demonstratie van al onze systemen.

Share This