Wij hebben al onze proefperiodes verlengd naar 30 dagen!

Krachtige recruitment software voor jouw werving en selectie proces.

Deze recruitment tool is online, zodat je vanaf iedere locatie in kan loggen. Onze recruitment software (die wij Cactus™ noemen) is bestemd voor doelgroepen zoals grotere organisaties, detachering-, werving & selectie- en uitzendbureaus.

30 60 dagen gratis proberen / Geen betaalgegevens nodig / Binnen 48 uur live

Alles in één overzichtelijk systeem.

Het recruitment systeem bestaat in de basis uit: Kennis maken, in behandeling & afronding. De verschillende fases die hieronder vallen (die onbeperkt kunnen worden toegevoegd) brengen het traject van de kandidaat duidelijk in kaart en zorgen dat jij nooit een kandidaat uit het oog verliest.

%

Sneller en efficiënter.

%

Meer plaatsingen.

%

Cloud based werken.

Hoe werkt ons systeem?

Onze recruitment software zorgt ervoor dat de kandidaat een geautomatiseerd traject doorloopt. De structuur van Cactus draagt bij aan een hogere productiviteit en soepelere samenwerking tussen de recruiters.

Inschrijving

Het begint met het toevoegen van een kandidaat in Cactus. Vul de persoonsgegevens en voorkeuren in. Wanneer de persoon is opgeslagen komt hij of zij terecht in de eerste fase.

Recruiter koppelen

Het koppelen van de recruiter aan de desbetreffende kandidaat zorgt voor een efficiënte manier van werken. Iedere recruiter kan de verantwoordelijkheden, cijfers en kandidaten in één overzicht vinden.

Online to do list

Maak een taak aan en stel een recruiter verantwoordelijk. Hierdoor is de communicatie eenvoudig in te delen en is er een duidelijk overzicht van de te verrichten taken en verantwoordelijkheden van de recruiter.

Fases maken en beheren

Doorloop de ingevoerde fases per kandidaat. Deze fases zijn eenvoudig af te stemmen op jouw organisatie, waardoor het proces vlekkeloos verloopt.

Kandidaten beoordelen

De recruiter hangt een percentage aan de slagingskans van de kandidaat. Deze slagingskans zorgt voor een effectievere tijdsindeling.

Online documentbeheer

Plaats de documenten, zoals een cv, in de database. De documenten blijven dus altijd gebonden aan de desbetreffende kandidaat en deze zijn eenvoudig terug te vinden.

Aan afdeling of klant koppelen

Wanneer je een geschikte kandidaat klaar hebt, is het mogelijk om deze aan te bieden aan een klant of een interne afdeling. De klant kan dan de gegevens, documenten en beoordeling zien van de aangeboden kandidaat (of kandidaten) en beslissen of ze hem / haar op gesprek willen laten komen.

Analyseren en optimaliseren

Analyseer het trajectverloop van de kandidaten. Er komt met één druk op de knop een overzicht tevoorschijn waarmee de gemiddelde doorlooptijd van de kandidaten, het aantal inschrijvingen per onderdeel en per fase wordt berekend.

De voordelen

Op een rijtje.

et|accordion_outline|

Fases onbeperkt indelen

Richt de fases naar eigen keuze in. Iedere organisatie is anders. Daarom zorgen wij voor een recruitment tool die is ingericht zodat je zelf de totale regie hebt over de indeling.
et|icon_cloud-download_alt|

Gegevens exporteren

Filter op de voorkeuren of de fase waarin de kandidaten zitten. Exporteer de gegevens en je hebt de juiste doelgroep in één bestand. Ideaal voor een mailing.
et|icon_mobile|

Mobiel vriendelijk

Onze recruitment software is te gebruiken via de mobiele telefoon. Hierdoor blijf je gemakkelijk op de hoogte van de ingevoerde taken en personen.
et|icon_lock_alt|~

Gegevens beschermd

Aangezien er veel persoonsgegevens worden opgeslagen is deze software volledig veilig ingericht. Essentieel voor deze recruitment software.
et|blurb_outline|

Vragenlijsten invoeren

Voer de vragen in die noodzakelijk zijn tijdens een intake gesprek. Dit zorgt voor een vast template die structuur bied tijdens de intakegesprekken.
et|icon_flowchart|

Online samenwerken

Uiteraard is deze recruitment tool te gebruiken met meerdere personen tegelijkertijd. Hierdoor ervaar je geen ongemak tijdens de bewerkingen.

Prijzen recruitment software

3 pakketten mogelijk

Basic

3 gebruikers

Basis product

Geen extra’s

€150,- p.m.

Advanced

10 gebruikers

Basis product

Geen extra’s

€200,- p.m.

Premium

Onbeperkt aantal gebruikers

Met inlog klant portaal

Mailers

€280,- p.m.

Onze software uitproberen?

30 60 dagen gratis uitproberen, geen betaalgegevens nodig, binnen 48 uur live.

We staan voor je klaar! Neem nu compleet vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Gratis demo

Wil je onze software in de praktijk ervaren? Geen probleem wij bieden een gratis proefversie van al onze systemen.

Share This