Tijdregistratie

Het optimaal benutten van de capaciteit van uw organisatie begint bij het goed verdelen van de capaciteit van de afdeling. Maar net zo belangrijk is het bijhouden van de gewerkte uren moet gemakkelijk ingevuld kunnen worden.

Klokken via RFID druppels

Flexibel en gemakkelijk. Verschillende decoder/antenne combinaties met bijbehorende leesafstanden kunnen worden gecombineerd met dit systeem.  De bewegingen worden opgeslagen in het historisch geheugen zodat altijd kan worden teruggelezen wie er geautoriseerd is en wie een poging heeft ondernomen een bepaalde ruimte te betreden.

Klokken via Wifi

De smartphone is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Daarom bied Korma de mogelijkheid om de tijdregistratie middels de smartphone te laten verlopen. Door het gebruik van Beacons / Wifi access points kan uw personeel via smartphone inklokken. Dit is vergelijkbaar met het druppel systeem, echter vervangt de smartphone de “druppel”.

}

Handmatig klokken

Werkt u liever via een vertouwd systeem dat u nu al hanteert binnen uw organisatie? Dan geeft Korma u de mogelijkheid om via de planning applicatie de gewerkte uren los in te klokken en te verantwoorden. Alle geklokte uren (RFID, Smartphone of  handmatig) zijn ten alle tijden bewerkbaar door de gemachtigde personen binnen uw organisatie.

Onze software in de praktijk ervaren?

Ervaar het gemak van ons recruitment-, planning- en/of communicatiesysteem in een demo omgeving. Dit geheel 100% gratis en vrijblijvend.

Share This