Wij hebben onze gratis demo verlengd naar 30 dagen!

Onze 3 mogelijkheden van tijdregistratie

Het optimaal benutten van de capaciteit van uw organisatie begint bij het goed verdelen van de capaciteit van de afdeling. Maar net zo belangrijk is het bijhouden van de gewerkte uren moet gemakkelijk ingevuld kunnen worden.

30 60 dagen gratis proberen / Geen betaalgegevens nodig / Binnen 48 uur live

et|icon_cloud-upload_alt|

Klokken via RFID druppels

Flexibel en gemakkelijk. Verschillende decoder/antenne combinaties met bijbehorende leesafstanden kunnen worden gecombineerd met dit systeem.  De bewegingen worden opgeslagen in het historisch geheugen zodat altijd kan worden teruggelezen wie er geautoriseerd is en wie een poging heeft ondernomen een bepaalde ruimte te betreden.

et|icon_mobile|

Klokken via Wifi

De smartphone is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Daarom bied Korma de mogelijkheid om de tijdregistratie middels de mobiele app te laten verlopen. Door het gebruik van Beacons / Wifi access points kan uw personeel via smartphone inklokken. Dit is vergelijkbaar met het druppel systeem, echter vervangt de smartphone de “druppel”.

et|icon_clock_alt|}

Handmatig klokken

Werkt u liever via een vertrouwd systeem dat u nu al hanteert binnen uw organisatie? Dan geeft Korma u de mogelijkheid om via de planning applicatie de gewerkte uren los in te klokken en te verantwoorden. Alle geklokte uren (RFID, Smartphone of  handmatig) zijn ten alle tijden bewerkbaar door de gemachtigde personen binnen uw organisatie via de planningstool.

Onze software uitproberen?

30 60 dagen gratis uitproberen, geen betaalgegevens nodig, binnen 48 uur live.

We staan voor je klaar! Neem nu compleet vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Gratis demo

Wil je onze software in de praktijk ervaren? Geen probleem wij bieden een gratis proefversie van al onze systemen.

Share This